Nyt partnerskab med SuperVision Alarmteknik

Det Faglige Hus Forsikring indgår partnerskab med SuperVision Alarmteknik.

SuperVision Alarmteknik er et alarmselskab til både privat- og erhvervskunder. Med det nye partnerskab vil Det Faglige Hus Forsikring gøre det nemt for kunderne at skabe trygge rammer i hverdagen. For kunderne skal ikke føle sig alene. Hos SuperVision Alarmteknik har kunderne mulighed for at få sikringsrådgivning, både før og efter en skade.

Få 20% rabat på tyverialarmer

Kunder hos Det Faglige Hus Forsikring kan få et gratis sikkerhedstjek og 20% rabat på produkter og serviceydelser hos Supervision Alarmteknik. Bestil et sikkerhedstjek her.

Landsdækkende med vagtpatruljer i Danmark

SuperVision Alarmteknik tilbyder landsdækkende aftaler med vagtpatruljer i Danmark, så de kan levere totalløsninger til både privat og erhverv. De har egne teknikere, som har erfaring indenfor sikringsbranchen. SuperVision Alarmteknik samarbejder med Securitas og Den Jyske Kontrolcentral.

SuperVision Alarmteknik er F&P godkendt som sikringsvirksomhed.

Pas på dit hjem – få 20% rabat på alarmudstyr

Et indbrud er altid en ubehagelig oplevelse. Derfor er det vigtigt at forebygge besøg af indbrudstyve, så du kan føle dig tryg. Vi samarbejder med SuperVision Alarmteknik, som kan give dig en skræddersyet løsning tilpasset dine behov.

Få et gratis sikkerhedstjek og 20% rabat på produkter og serviceydelser. Bestil her.

Læs mere