Vi søger en Finansbachelor praktikant til Det Faglige Hus Forsikring i Esbjerg

Brænder du for den finansielle sektor, og ønsker du at fordybe dig i forsikringsbranchen? Er du salgsorienteret, og har du lysten og evnerne til at skabe unikke kundeoplevelser? Så har du nu chancen for at komme i praktik i Det Faglige Hus Forsikring og få en masse praktisk erfaring på dit CV. 

I dit praktikforløb kommer du til at indgå i vores kundeservice med kompetente kunderådgivere, som alle vil tage godt imod dig. Vi er et selskab, som løfter i flok i vores travle hverdag, og du bliver klogere på, hvordan et forsikringsselskab arbejder.

Du får tilknyttet en kontaktperson i hele praktikperioden, så du hurtigt får mest læring med dig til din uddannelse. Vi garanterer, at du får masser af personlige og faglige udfordringer.

Om dig

  • Du kan samarbejde og er serviceminded, med lyst og energi til at indgå i et team.
  • Du har menneskelig indsigt og kan tale med kunder.
  • Du er opsøgende og tager ansvar for vores kunder og for dig selv.

Som praktikant i Det Faglige Hus Forsikring får du et spændende praktikforløb i vores salgs- og serviceafdeling i Esbjerg. Afdelingens formål er at sikre en kompetent rådgivning, salg af forsikringer samt sikre en serviceorienteret kundehåndtering i selskabet. Du bliver en del af et forsikringsselskab med ambitiøse vækstmål. Du vil opleve et arbejdsmiljø, hvor der er en god og uformelt tone samt gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Samtidig kan du få masser af inspiration og vejledning til dit bachelorprojekt.

Om os

Det Faglig Hus Forsikring tilbyder privatforsikringer til medlemmerne i Det Faglige Hus i hele Danmark. Hver dag giver vi alle kunder en personlig betjening og vejledning – både når de køber deres forsikring, når de har spørgsmål, og når de har en skade. For os er det afgørende, at smilet, hjælpsomheden og den gode stemning når helt ud til kunden, også gennem telefonen. Vi kalder det forsikring med fordele. 

Som medarbejder er der også fordele til dig i form af flotte kontorfaciliteter beliggende centralt i Esbjerg, god pension, fælles frokostordning og sundhedsforsikring. Samtidig er vi en del af Sønderjysk Forsikring koncernen, hvilket betyder, at du bliver en del af et godt selskab med mere end 170 medarbejdere.

Er du interesseret?

Send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt til pia.knappe@detfagligehusforsikring.dk  mærket med “Finansbachelor praktik” i emnefeltet senest den 25. maj 2022. Vi afvikler samtaler løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Kundedirektør Pia Knappe på tlf. 51 46 05 62.

Vi glæder os til at høre fra dig.