DNA-mærk alle dine værdier

Det er aldrig rart at komme hjem til en bolig, som har været gennemrodet af indbrudstyve. Sådan en ubehagelig oplevelse vil vi gerne hjælpe dig med at forebygge via DNA-mærkning af værdier.

SelectaDNA-mærkning forebygger indbrud og tyveri med helt op til 83% – og det er hverken svært at påføre eller dyrt at anskaffe. Du kan DNA-mærke alle former for ejendele, da den transparente væske ikke har en skadelig effekt. Det kunne f.eks. være computere og tablets, designmøbler, smykker, antikviteter og cykler. Læs mere omkring SelectaDNA her.

Vi overtager selvrisikoen ved indbrudstyveri, dog max 1.747 kr. (2023-indeks), hvis du:

  • DNA-mærker dine værdigenstande med SelectaDNA
  • Opsætter udendørs sikringsmærker
  • Registrerer dit kit online

Skulle du være så uheldig alligevel at få indbrud, er du med en DNA-mærkning fra SelectaDNA langt bedre stillet. Med DNA-mærkningen har du givet politiet de bedste forudsætninger for at hjælpe de stjålne værdier tilbage til dig.

Køb DNA-mærkningskit med 20% rabat

Vi samarbejder med Unisecure, så du kan få en fordelagtig pris.

Vejl. udsalgspris 825 kr. / Din pris kun 660 kr. ved brug af rabatkoden, som du finder på Min side.

Med i rabatten får du fire stk. cykel DNA-mærker gratis. 

Køb DNA-kit her

Sådan virker DNA-mærkningen

DNA-kittet indeholder bl.a. klistermærker til at sætte på vinduer, døre og postkasse, så tyven bliver advaret, inden han bryder ind. Statistikkerne viser, at tyvene, i jagten på tomme boliger, undgår de huse, der er DNA-mærket. Klistermærket ”DNA-beskyttet” indikerer nemlig, at værdierne i huset er mærket med en usynlig væske, som kan spore genstanden tilbage til rette ejermand.

Virksomheden SelectaDNA fremstiller DNA-væsken. Væsken indeholder micro-prikker, som er en unik kode, der tilhører dig. (Væsken kan ikke ses, medmindre du bruger UV-lys).

Det er nemt at komme igang: 

  1. Du påfører væsken på overflader og i riller f.eks. på dit spejlreflekskamera eller PH-lampen i spisestuen.
  2. Du registrerer din unikke kode i en international database, som politiet kan bruge, hvis de finder de stjålne genstande. Vil du sælge en af dine værdigenstande videre, og har du mærket det med DNA-væsken, så kan du overdrage ejerskabet i databasen, hvor DNA-koden er registreret.
  3. Du sætter klistermærket ”DNA-beskyttet” på din postkasse, vinduer og døre, og skræmmer dermed tyven væk, så du undgår indbrud.

Vil du vide mere?

Vi hjælper dig hurtig videre – uanset om du ønsker et tilbud eller blot har et spørgsmål.

Hidden
Hidden
Er du kunde i forvejen?

Hos Det Faglige Hus Forsikring passer vi godt på dine oplysninger. Se hvordan vi bruger dine oplysninger her