Det Faglige Hus Forsikring

Her kan du se mere om dit forsikringsagentur.

Forsikring med fordele – kun for medlemmerne i Det Faglige Hus

Det Faglige Hus Forsikring blev etableret i 2020 og er ejet af Forsia Forsikring og Det Faglige Hus. Det fælles ejerskab betyder, at du som medlem i Det Faglige Hus kan føle dig tryg ved, at forsikringsløsningerne er kvalitetstjekket og til fornuftige priser. Samtidig giver det dig en endnu bredere forsikringspalette med fleksible forsikringsløsninger. Se pressemeddelelse om samarbejdet her.

Hos Det Faglige Hus Forsikring ønsker vi, at du skal have præcis den forsikringsløsning, der passer til dit behov. Derfor kan du altid få en personlig gennemgang. For os er det en selvfølge, at dine forsikringer løbende skal have et forsikringstjek og tilpasses – for når noget i dit liv ændrer sig, skal dine forsikringer følge med.

Vores forsikringsløsninger er ofte lidt bedre end standard – og som udgangspunkt kan du vælge til og fra og skræddersy din egen løsning. Det giver både fleksibilitet og forsikring med fordele. Se mere om dine kundefordele her.

Når du får en skade, skal det være så smertefrit som muligt. Derfor arbejder vi hver dag på at levere en hurtig skadeshåndtering, så du kan komme godt videre. Og vi ved, at vi kan, for med Forsia Forsikring bag os har vi faktisk mere end 160 års erfaring.

Forsia Forsikring – tidligere Sønderjysk Forsikring

Den 30. maj 2024 blev Sønderjysk Forsikring til Forsia Forsikring. Dermed er Forsia Forsikring selskabet bag Det Faglige Hus Forsikringsagentur. Alt fortsætter, som det plejer. Det får derfor ingen betydning for dig og dit kundeforhold med Det Faglige Hus Forsikring. 

For os er det vigtigt, at kunderne får forsikring med fordele. Det drejer sig ikke kun om pris og rabatter – men mest af alt om tryghed, personlig betjening, fleksible løsninger og hjælp når det virkelig gælder.

Frank Abel / Adm. direktør

Saml dine forsikringer og få alle fordelene

Hvis du samler dine forsikringer hos os, kvitterer vi med flere rabatter og fordele til dig.

Se alle fordelene

Bliv medlem i Det Faglige Hus

Forsikring med fordele er kun for medlemmer i Det Faglige Hus. Er du ikke medlem, kan du hurtigt og nemt melde dig ind. Så får du både fagforening, a-kasse & forsikring med fordele.

Bliv medlem

Værd at vide

Hvem er Det Faglige Hus Forsikringsagentur?

Det Faglige Hus Forsikringsagentur A/S (i daglig tale kaldet Det Faglige Hus Forsikring) blev etableret i 2020 og er ejet af Forsia Forsikring og Det Faglige Hus.

Det Faglige Hus Forsikring tilbyder fleksible forsikringsløsninger til medlemmerne i Det Faglige Hus.

Fælles for de 2 ejere er – at hvor Forsia Forsikring er ejet af kunderne, og Det Faglige Hus er en demokratisk organisation valgt af medlemmerne – så skal ingen af dem tjene penge til aktionærer/medlemmer. Det betyder, at priserne kan holdes på et konkurrencedygtigt niveau, til fordel for kunderne/medlemmer.

Hvem er Det Faglige Hus?

Det Faglige Hus er Danmarks billigste fagforening med a-kasse for alle. Her kan du blive medlem, uanset hvilket job du har. Det Faglige Hus er nemlig for alle – og det er der mere end 220.000 medlemmer, der allerede har fundet ud af.

Er du ikke allerede medlem i Det Faglige Hus, kan du se mere om deres attraktive tilbud og medlemsfordele her. Hvis du vælger at blive medlem i både fagforening og a-kasse, får du gratis medlemskab i fagforening i 3 måneder.

Bemærk at Det Faglige Hus Forsikring udelukkende tilbyder forsikringsløsninger til Det Faglige Hus’ medlemmer.

Hvem er Forsia Forsikring?

Forsia Forsikring blev grundlagt i 1858, og har gennem tiderne både skiftet navn og selskabskonstruktion. Senest den 30. maj 2024, hvor alle aktiviteter og forpligtelser blev overdraget til driftsselskabet ”Forsia Forsikring A/S”, med samtidig omdannelse til en forening ”Forsia Foreningen f.m.b.a.”. Forsia Foreningen ejer Forsia Forsikring, og selskabet er således 100% kundeejet.

I dag tilbyder Forsia Forsikring de mest relevante forsikringsløsninger til fornuftige priser, skadeforebyggende og personlig rådgivning samt effektiv skadehåndtering til kunder i hele landet.

Forsia Forsikring – tidligere Sønderjysk Forsikring

Den 30. maj 2024 blev Sønderjysk Forsikring til Forsia Forsikring. Dermed er Forsia Forsikring selskabet bag Det Faglige Hus Forsikringsagentur. Alt fortsætter, som det plejer. Det får derfor ingen betydning for dig og dit kundeforhold med Det Faglige Hus Forsikring. 

Du kan læse mere om Forsia Forsikring her.

Persondata og cookie
  • Se vores persondatapolitik her.
  • Se vores cookiepolitik her.
Forbehold for informationer på hjemmesiden

Vi gør os umage for at sikre, at informationerne her på hjemmesiden altid er opdaterede og korrekte, men Det Faglige Hus Forsikring indestår ikke for, at oplysningerne er udtømmende eller eksakte.

Oplysningerne på denne hjemmeside må ikke uden særskilt tilladelse kopieres eller anvendes i erhvervsmæssigt øjemed.

Hjemmesiden indeholder links til andre hjemmesider. Det Faglige Hus Forsikring kan ikke garantere for rigtigheden eller fuldstændigheden af de oplysninger, der fremgår af disse hjemmesider. Vi repræsenterer eller indestår ikke for oplysninger på sådanne tredje part-hjemmesider.

Det Faglige Hus Forsikring er ikke ansvarlig for skader, der måtte opstå som følge af anvendelse eller adgang til denne hjemmeside. Det gælder både skader og tab, der opstår hændeligt som en direkte eller indirekte følge af brugen af hjemmesiden.

Denne ansvarsfraskrivelse, fortolkninger af den og eventuelle tvister, der opstår i relation til den, og som ikke kan løses i mindelighed, skal være undergivet dansk ret. Tvister skal afgøres af danske domstole uden mulighed for henvisning eller rekurs til udenlandske myndigheder, organisationer eller domstole.

Klage og Ankenævn

Vi vægter kundebetjening meget højt, og derfor vil vi også gerne høre fra dig, hvis du ikke er helt tilfreds med vores betjening eller behandling. Se her hvordan du gør.