Særlig rabat til dig, der er fyldt 50 år

Livet ændrer sig, efterhånden som du bliver ældre. Måske er børnene blevet ældre og fløjet fra reden. Måske er økonomien blevet bedre og værdierne i hjemmet større. Måske har du fået mere tid til dig selv og fundet nye interesser.

Alt dette betyder, at dit behov for forsikringer også har ændret sig. Derfor har vi en særlig rabat til dig, der er fyldt 50 år, hvor du får en aldersrabat på din bil-, hus- og indboforsikring.

Rabatten bliver automatisk fratrukket din pris for forsikring, hvis vi kender dit CPR-nr. Du får rabatten første gang – efter du er fyldt 50 år – når din police fornyes, hvilket sker 1 gang årligt. (Hvis der er flere i husstanden, reduceres prisen ud fra den ældste i husstanden. Men det forudsætter, at den ældste i husstanden er oprettet i vores systemer, og at I er sat i relation til hinanden).

Tag en snak med os om dine fordele og behov
Når du fylder 50 år, anbefaler vi, at du får tjekket dine forsikringer, så du har den helt rigtige dækning, der passer til dig og dit liv – lige der hvor du er.

Rabatten bliver automatisk fratrukket din pris for forsikring, hvis vi kender dit CPR-nr. Du får rabatten første gang – efter du er fyldt 50 år – når din police fornyes, hvilket sker 1 gang årligt.

Pia Golsche Knappe / Kundedirektør

Få et forsikringstjek

Udfyld formularen – så ringer vi dig op.

Hidden
Hidden
Er du kunde i forvejen?

Hos Det Faglige Hus Forsikring passer vi godt på dine oplysninger. Se hvordan vi bruger dine oplysninger her