Ny kundefordel – alarmsystem til boligen

Det Faglige Hus Forsikring indgår et samarbejde med Verisure. Det betyder, at Det Faglige Hus Forsikring nu kan tilbyde kunder at tilkøbe et alarmsystem fra Verisure til en fordelagtig pris.

Med et alarmsystem kan kunderne få sikkerhed og tryghed til deres hverdag. Tyverisikring af hjemmet kan nemlig have en afgørende betydning i forhold til risiko for tyveri. Mangel på tyverisikring er en væsentlig årsag til, at der sker tyveri. Hvis du sørger for at tyverisikre din bolig og vanskeliggør det en smule at bryde ind, så er der større chance for, at et eventuelt indbrud mislykkes (kilde: Bolius.dk). Derfor anbefaler Det Faglige Hus Forsikring bl.a. at få installeret et alarmsystem.

Hvem er Verisure?

Verisure er Europas førende udbyder af alarmer og alarmsystemer til private og virksomheder. Verisure har mere end 25 års erfaring i at sikre danske hjem mod indbrud og med mere end 140.000 kunder, er Verisure danskernes foretrukne alarmselskab.

Som professionel sikkerhedsfirma skræddersyr Verisure alarmsystemet til boligen, monterer det og døgnovervåger fra en vagtcentral. Vagtcentralen er bemandet døgnet rundt af professionelle alarmoperatører, som reagerer ved indbrud, overfald og brand i boligen, så kunden altid kan føle sig tryg.

Læs mere om Verisure alarmsystem

Er du interesseret i at høre mere om, hvad Verisure kan tilbyde? Du kan få et gratis sikkerhedstjek og skræddersyet tilbud.

Læs mere

Få flere gode råd til at forebygge indbrud

Vi har samlet en masse gode råd til, hvordan du undgår at få besøg af ubudne gæster.

 
Se alle de gode råd