Tryghed til din hverdag, hvis du eller en i familien bliver syg. Ved sygdom er det godt at have en forsikring i baghånden. Derfor hjælper Det Faglige Hus Forsikring med at forsikre dig og din families sundhed – både ved skader i hverdagen og ved alvorlig sygdom.

Vi samarbejder med Dansk Sundhedssikring, så er du sikker på at være i gode hænder hele vejen. Har du dine skadeforsikringer hos os, får du adgang til særlige priser på tre forskellige typer af sundhedsforsikringer.

De tre forskellige sundhedsforsikringer

Basis sundhedsforsikring

Få behandlingsgaranti inden for 10 hverdage og adgang til privathospitaler. Ingen aldersbegrænsning og børn op til 24 år er gratis medforsikret.

Læs mere

Alvorlig sygdom

Få mulighed for at blive behandlet, undersøgt eller få second opinion på et udenlandsk hospital. Dækker udgifter til rejse, ophold, undersøgelse, behandling, medicin og efterbehandling.

Læs mere

Familie360 aflastning

Aflastning til dig og din familie ved alvorlig sygdom. En kontaktsygeplejerske hjælper og vejleder jer gennem sygdomsforløbet, så I ikke står alene i sundhedsvæsenet.

Læs mere

Vil du høre mere?

Vi tilpasser forsikringsløsningen til dit behov.
Udfyld formularen, så ringer vi til dig.

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hos Det Faglige Hus Forsikring passer vi godt på dine oplysninger. Se hvordan vi bruger dine oplysninger her

Spørgsmål & svar

Hvem er Dansk Sundhedsforsikring?

Dansk Sundhedsforsikring er den største udbyder af sundhedsforsikring i Danmark med omkring 517.000 kunder. Deres sundhedsteam består af læger, sygeplejersker og andre sundhedsfaglige medarbejdere, som dagligt sikrer, at alle kunder kommer let igennem det offentlige og private behandlingssystem.

Er du kunde hos Det Faglige Hus Forsikring, får du adgang til særlige priser på Basis Sundhedsforsikring, Alvorlig Sygdom og Familie 360 Aflastning.

Hvilken sundhedsforsikring skal jeg vælge?

Du vurderer selv, om du vil have en eller alle tre forsikringer, for de dækker i forskellige situationer.

  • Basis sundhedsforsikring dækker de skader, du møder i hverdagen (men ikke alvorlig sygdom). Der er ingen aldersbegrænsning og børn under 24 år er gratis medforsikret.
  • Alvorlig sygdom giver dig mulighed for at vælge den bedste behandling i udlandet ved alvorlig sygdom, f.eks. kræftbehandling, by-pass og transplantationer.
  • Familie360 aflastning hjælper dig med alt det praktiske via en kontaktsygeplejerske. Så kan du være pårørende ved alvorlig sygdom og lade andre håndtere kontakten med sundhedsvæsenet m.m. Du kan vælge mellem 2 dækninger: Familien med 2 voksne og børn eller Familien med 4 seniorer, 2 voksne og børn.
Hvor hurtigt kan jeg blive dækket?

Kontakt os på tlf. 73 40 41 49, så hjælper vi dig med at blive oprettet, uanset hvilke af sundhedsforsikringerne du ønsker at tegne til dig og din familie.

Du kan som udgangspunkt blive oprettet fra den først komne 1. i en måned. Så hvis vi f.eks. taler med dig den 20. maj, kan du være oprettet fra den 1. juni.

Er det nødvendigt, når vi har et sundhedsvæsen i Danmark?

Det offentlige sundhedsvæsen tager hånd om os, når vi har brug for det. Sundhedsforsikringerne via Dansk Sundhedssikring er et supplement til sundhedsvæsenet.

Med Basis sundhedsforsikring får du f.eks. en behandlingsgaranti på 10 dage, og mulighed for at vælge privathospitaler. Med Alvorlig sygdom får du adgang til at blive behandlet i udlandet. Med Familile360 aflastning får du en kontaktsygeplejeske, der rådgiver dig og varetager kontakten med sundhedsvæsenet og det offentlige.

Fleksible åbningstider

Dansk Sundhedssikring behandler skader alle ugens dage. Har du behov for akut psykologisk krisehjælp, kan de kontaktes hele døgnet.

Tlf. 70 20 61 21

Man – fredag | 08:00 – 17:00
Weekend og helligdage |  09:00 – 12:00

Ring til Dansk Sundhedssikring

Få adgang til gratis online lægehjælp

Har du din indboforsikring hos Det Faglige Hus Forsikring, får du gratis online lægehjælp via Hejdoktor. Det sikrer tryghed i din hverdag, for du kan kontakte en læge uanset, hvor du befinder dig – på herhjemme og i udlandet. Så slipper du for telefonkø og ventetid. Det er en fordel, som giver tryghed i hverdagen, uden at det koster dig ektra.

Læs mere om online lægehjælp