Det Faglige Hus Forsikring samarbejder med både Dansk Bilglas og Carglass, som står for at reparere eller udskifte din bilrude. Skal du selv betale for udbedring af skaden, får du samme gode priser som os.

Du har også mulighed for at bruge dit eget værksted i Danmark. (Husk at informere værkstedet om, at det er en forsikringssag, så overtager værkstedet kontakten til vores taksator).

 

Ved glasskade skal du kontakte Dansk Bilglas eller Carglass

Book tid hos Dansk Bilglas Book tid hos Carglass

Uheld på ferierejsen

Har du være uheldig og fået en akut glasskade på din bil på ferie i udlandet kan du sagtens få hjælp af Dansk Bilglas eller Carglass. Du kontakter en af dem, og så sørger de for, at du får hjælp af et af deres søsterselskaber. Både Dansk Bilglas og Carglass er repræsenteret i alle europæiske lande, og du får naturligvis samme garanti, som hvis opgaven var udført af Dansk Bilglas eller Carglass i Danmark.

Gratis reparation af stenslag i ruden med kaskoforsikring

Med en kaskoforsikring hos os kan du få glasset repareret gratis, hvis du har fået et stenslag i bilens ruder. Er et rudeskift nødvendigt, opkræves der dog sædvanlig selvrisiko – eller reduceret selvrisiko, hvis du har tegnet udvidet glasdækning (tilvalg). Heldigvis kan et stenslag ofte repareres med et godt resultat og tilmed spare dig for udgifter.

Kontakt Dansk Bilglas

Har du fået en glasskade og ønsker, at Dansk Bilglas skal stå for reparationen kan du booke en tid online her eller ringe på tlf. 70 11 55 55.

Kontakt Carglass

Har du fået en glasskade og ønsker, at Carglass skal stå for reparationen kan du booke en tid online her eller ringe på tlf. 43 22 99 75

Hvorfor vælge en af samarbejdspartnerne?

Ved at vælge Dansk Bilglas eller Carglass får du:

  • Fikset stenslag med markedets bedste reparationslim.
  • Udskiftning af forrude eller en af bilens andre ruder.
  • Mulighed for at bestemme, hvor opgaven skal udføres, så det passer ind i din hverdag, f.eks. på din arbejdsplads eller derhjemme.
  • Livstidsfortrydelsesgaranti på reparationen.
  • Livstidsgaranti for tæthed på rudeskift.
  • Garanti for brug af kvalitetsgodkendte materialer (de anvender kun materialer fra glasfabrikker, som er godkendt af bilfabrikkerne).
  • Garanti for nyeste teknik udført af teknikere, som er up-to-date med den bedste træning på markedet.