Få en god forsikring til din elbil, hybridbil eller plug-in hybridbil

Med Det Faglige Hus Forsikrings bilforsikring til el-, hybrid- eller plug-in hybridbil er du godt dækket.

Som ejer af en af biltyper har du andre udfordringer end bilister, som kører i benzin- eller dieseldrevne biler. Derfor kan Det Faglige Hus Forsikrings bilforsikring til el- og hybridbiler skræddersyes, så den passer til dine behov, og du trygt kan sætte dig bag rattet.

Du har som minimum brug for den lovpligtige ansvarsforsikring, men du bør overveje, om du vil supplere din bilforsikring med en kaskodækning. Med en kaskodækning er du dækket for skader på både bil og batteri ved trafikuheld, skader på ladekabler, ved hærværk, tyveri eller anden pludselig skade, som ikke skyldes slitage, kortslutning eller mekaniske fejl.

Med bilforsikringen inkl. en ansvars- og kaskoforsikring får du:

  • Fri km
  • En hurtig skadesbehandling
  • Førerulykkesdækning
  • SOS-redningsdækning ved kørsel i udlandet
  • Gratis reparation af stenslag i forruden

Ladeboksen bliver dækket af din bygningsforsikring

Hvis du har fastmonteret ladeboksen til din el- eller hybridbil på din ejendom, så er ladeboksen dækket via forsikringen. Det gælder, såfremt du har tegnet en husforsikring, bygningsforsikring eller sommerhusforsikring hos Det Faglige Hus Forsikring.

Forsikringen dækker bl.a. ladeboksen, hvis der opstår brand eller kortslutning, ved vejrskader, tyveri, hærværk og pludselige skader, f.eks. ved påkørsel. 

Tilvælg autohjælp

Med autohjælp kan du hurtigt komme videre, hvis din elbil løber tør for strøm på farten. Det giver dig tryghed til køreturen.

Vi samarbejder med SOS Dansk Autohjælp, som bl.a. kan hjælpe dig videre til den nærmeste ladestation.

Læs mere

Er du nysgerrig på mulighederne?

Få mere viden omkring forsikring til din elbil, hybridbil eller plug-in hybrid. Kontakt os på tlf. 73 40 41 49

Læs mere om bilforsikring