Passer dine forsikringer til dine behov?

I takt med at din livssituation udvikler sig, ændrer dine forsikringsbehov sig også livet igennem. Hvis du eksempelvis skal flytte, bliver arbejdsløs eller begynder på en uddannelse, så er det vigtigt, at du kontakter os og får et forsikringstjek. Så kan du nemlig se, om dine forsikringer dækker dine nuværende behov.

Sker der ændringer i dit liv – store som små – kan det påvirke din forsikringssum og dækningsbehov. Glemmer du at tjekke dine forsikringer løbende, kan det få stor betydning for dig. Et eksempel kunne se sådan ud: Du får en skade på din ulykkesforsikring, og dit gamle erhverv står på din forsikringspolice, da du har glemt at få den opdateret til, at du nu er arbejdsløs. Det betyder, at du kan risikere, at dækninger ikke passer. Derfor skal du kontakte os, når der sker noget nyt i dit liv, så dine forsikringer kan blive opdateret og tilpasset dine behov. På den måde sikrer du dig, at du er korrekt forsikret, hvis ulykken skulle ske.

Hvad kan påvirke forsikringsdækningen?

  • Hvis du starter i et nyt job eller bliver arbejdsløs, begynder på eller færdiggør en uddannelse, så er det vigtigt at din ulykkesforsikring bliver justeret. 
  • Du skal have din egen indboforsikring, hvis du er fyldt 18 år og flyttet hjemmefra. Er dine forældre kunder hos Sønderjysk Forsikring med en indboforsikring, er du omfattet af denne, hvis du er under 21 år og bor alene. 
  • Hvis du flytter og skal købe nye møbler, kan forsikringssummen på din indboforsikring ændre sig, så forsikringssummen skal opdateres. 
  • Begynder dit barn til en fritidsaktivitet, skal du huske at se efter, om børneulykkesforsikringen er opdateret til de nye behov. Børneulykkesforsikringen dækker som udgangspunkt de fleste fritidsaktiviteter med undtagelse af dem, som kategoriseres som farlig sport. 
  • Har du selv fået en ny hobby under Corona-nedlukningen? Hvis du eksempelvis er begyndt at samle på antikviteter, skal din indbosum have et forsikringstjek, så du er sikker på, at det hele er dækket i tilfælde af brand, indbrud osv.