Giv tryghed til dit barn døgnet rundt

Det er dit ansvar, at dit barn er forsikret, hvis der skulle ske en ulykke. Lige meget hvor dit barns næste eventyr går hen, kan du stole på, at trygheden i vores børneulykkesforsikring følger med hele døgnet – også i skolen, institutionen, i sportsklubben og på fritidsjobbet.

Forsikringen dækker frem til dit barn fylder 18 år, hvis dit barn i en ulykke får en pludselig skade, der medfører personskade. Det er også muligt at få en udvidet dækning, hvis dit barn f.eks. rammes af en kritisk sygdom.

Perioden efter en ulykke er altid svær. Og så er det vigtigt at komme godt videre.

Pia Golsche Knappe / Kundedirektør

Børneulykkesforsikringen indeholder

Invaliditetsdækning
 • Vi fastsætter en invaliditetssum for dit barn sammen med dig. Summen afgør størrelsen på erstatningen, hvis dit barn får et varigt mén eller bliver invalid pga. en ulykke.
 • Børneulykkesforsikringen kan tegnes med en méngrad på 5%.
Begravelseshjælp

Hvis dit barn dør som følge af en ulykke, bliver forsikringen udbetalt og omfatter begravelseshjælp på 25.000 kr.

Tandskade

Dækker rimelige og nødvendige udgifter til tandlægebehandling, som ikke er dækket af en skoletandpleje. F.eks. hvis dit barn ødelægger eller mister en tand i forbindelse med en dækningsberettiget ulykke, og skaden først kan behandles i en senere alder, når barnet ikke længere er omfattet af den offentlige skoletandpleje.

Dobbelterstatning

Vi udbetaler en dobbelterstatning, hvis dit barns varige mén fastsættes til 30% eller derover.

Behandlingsudgifter

Dækker rimelige og nødvendige udgifter til behandling ved fysioterapeut, kiropraktor, osteopat, zoneterapeut og akupunktør (efter lægelig vurdering).

Udgifter hertil betales, indtil dit barns tilstand lægeligt anses for stationær, men maks. til méngraden er fastsat, og aldrig mere end til 1 år efter ulykkesdagen.

Tilvalg - hvis du vil være bedre dækket
Strakserstatning

Strakserstatning er en økonomisk kompensation, som bliver udbetalt i forbindelse med en ulykke.

Dit barn kan få en strakserstatning, hvis barnet er blevet udsat for en dækningsberettiget ulykke og får knoglebrud*, total overrivning i akillessene, total overrivning af sideledbånd eller delvis eller hel overrivning af korsbånd. Erstatningen er 15.000 kr. pr. skadehændelse og den bliver udbetalt, uanset om dit barn får varige mén. Dit barn kan kun modtage én erstatning pr. legemsdel om året. Det betyder, at dit barn ikke kan få fem erstatninger i fælde af at barnet brækker samme knogle fem gang på et år.

* Ved knoglebrud er følgende dækket af strakserstatningen: Kraveben og skulder, over- og underarm, albue, håndled og mellemhånd/håndrod, kæbe, nakke og ryg, bækken, hofte og haleben samt lår- og underben, knæ, ankel og mellemfod/fodrod inkl. hæl.

Udvidet børneulykkesforsikring

En udvidet børnedækning giver en bredere dækning til dit barn, hvis uheldet skulle ske. 
 

 • Ved dødsfald udbetales forsikringen, hvis dit barn dør efter, at det er fyldt 1 år. Beløbet er 50.000 kr. og udbetales jf. gældende lovgivning. 
   
 • Ved bestemte kritiske sygdomme sikres økonomisk støtte til dit barn i en svær tid. Beløbet er 100.000 kr. og udbetales jf. gældende lovgivning.
   
 • Dækker méngradserstatning ved sygdom, hvis dit barn bliver ramt af sygdom og efterfølgende får et varigt mén. Erstatningen udbetales fra 5% varigt mén ud fra en lægevurdering.
Farlig sport

Dækker, hvis dit barn dyrker risikofyldt sport og aktiviteter, hvor det anses, at risikoen for ulykke er højere end ved almindelige sportsgrene. Tilvalget dækker:
 

 • Træning og deltagelse i motorløb
 • Boksning, selvforsvar og kampsportsgrene
 • Bjergbestigning, bjergklatring, rappelling
 • Faldskærmsudspring, paraglidning, hanggliding, parasailing
 • Elastikspring
 • Dykning
 • Drage-, svæve-, og ultralightflyvning
 • Fritidspilot
 • Rafting
   

Farlig sport er en tilvalgsdækning, som forudsætter, at dit barn også har tegnet en invaliditetsdækning. Tilvalget dækker ikke ved dødsfald, og dækker ikke tandskader som er opstået i forbindelse med boksning, selvforsvar og kampsport.

Fakta og betingelser - hvis du vil vide endnu mere

Her kan du få styr på detaljerne i børneulykkesforsikringen:

Er du eksisterende kunde fra før 1. februar 2021, kan du have en tidligere udgave af forsikringsbetingelserne, hvilket vil fremgå af din police. Disse kan du se her.

Vil du høre mere?

Vi tilpasser forsikringsløsningen til dit behov.
Udfyld formularen, så ringer vi til dig.

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hos Det Faglige Hus Forsikring passer vi godt på dine oplysninger. Se hvordan vi bruger dine oplysninger her

Værd at vide

Dækker børneulykkesforsikringen også ved sygdom?

Hvis du vælger en børneulykkesforsikring, dækker den kun ved ulykker og behandling af skader som følge af ulykken.
Hvis du vælger en udvidet børneulykkesforsikring, dækker den også økonomisk støtte ved kritisk sygdom.

Hvordan kan jeg få 15% i samlerabat?

Vi giver 15% i rabat på dine samlede privatforsikringer, hvis du kombinerer din indboforsikring med 2 af nedenstående forsikringer:

Hvad er strakserstatning?

Strakserstatning er en tilvalgsdækning, som kan give økonomisk kompensation.

Strakserstatning omfatter knoglebrud på kraveben og skulder, over- og underarm, albue, håndled og mellemhånd/håndrod, kæbe, nakke og ryg, bækken, hofte og haleben samt lår- og underben, knæ, ankel og mellemfod/fodrod inkl. hæl. Desuden er total overrivning af akillessene, delvis eller hel overrivning af korsbånd samt total overrivning af sideledbånd i knæet omfattet.

Hvis noget af overstående sker for dit barn, og du har tilvalgt strakserstatning til barnets børneulykkesforsikring, kan dit barn få udbetalt et engangsbeløb på 15.000 kr. pr. skadesbegivenhed, som kompensation. Dit barn kan kun modtage en erstatning pr. legemsdel om året. Det betyder, at dit barn ikke kan få flere erstatninger, hvis barnet brækker samme knogle flere gange på et år.

Hvis dit barn senere får fastsat en méngrad på baggrund af skaden, bliver strakserstatningen ikke fratrukket den endelige erstatning.

Hvordan flytter jeg mine forsikringer til Det Faglige Hus Forsikring?

Det er hurtig klaret i 3 step:

1) Vi gennemgår dine forsikringsbehov sammen.
2) Du får et forsikringstilbud af os, som du accepterer.
3) Vi opsiger dine gamle aftaler, og tilmelder dig betalingsservice, hvis du ønsker det.

Hvordan er jeg dækket som ung-i-job og under 18 år?

Hvis du har et fuldtidsjob, skal du have en ulykkesforsikring, der dækker den erhvervsrisiko, der er i den branche, du arbejder i.

Det kan både være dit første job, en elevplads, i forbindelse med uddannelse eller et sabbatår hvor du har et job. 

Vi hjælper dig med at finde frem til den rette dækning på tlf. 73 40 41 49

Ulykkesforsikring til mor og far

Det er vigtigt at have sin ulykkesforsikring i orden, både for børn og voksne i husstanden. Derfor anbefaler vi, at hele familien får sig en ulykkesforsikring.

Læs mere

Fri adgang til online lægehjælp

Har du din indboforsikring hos Det Faglige Hus Forsikring kan du nu gå til lægen hjemmefra med Hejdoktor lige ved hånden. Det betyder, at 7 dage om ugen kan du få lægefaglig rådgivning og svar på spørgsmål, hvis dit barn f.eks. er kommet til skade. Det er en ekstra skadesforebyggende fordel, som giver tryghed i en travl hverdag, uden at det koster dig ekstra. Samtidig slipper du for lange telefonkøer og ventetid i venteværelset.

Læs mere