SOS International giver dig sikkerhed på rejsen i udlandet

Vi samarbejder med SOS International på vores rejseforsikringer, fordi det giver dig sikkerhed både før, under og efter rejsen. SOS International yder akut assistance overalt i verden, nat og dag, hele døgnet rundt.

Hurtig og professionel assistance, hvis du bliver syg eller kommer til skade på udlandsrejsen
Med en rejseforsikring hos Det Faglige Hus Forsikring har du adgang til 24 timers service via alarmcentralen hos SOS International, som er klar til at yde akut hjælp til rejsende, der er kommet til skade, eller er blevet syge i udlandet.

Hvis du på rejsen bliver hospitalsindlagt, stiller SOS International de nødvendige betalingsgarantier. I samråd med den lokale læge afgør SOS Internationals læge, hvilken behandling du skal have. Dette sikrer den mest optimale behandling for dig.

Hvis det er nødvendigt med hjemtransport, er det SOS Internationals læge, der finder ud af, hvornår og med hvilken transportform, du kan hjemtransporteres. SOS International har desuden stor erfaring med sygeledsagelse.

Hvis en rejsende dør i udlandet, sørger SOS International for klargøring af kiste eller urne samt for udarbejdelsen af diverse attester m.v. SOS International sørger efterfølgende for hjemtransporten af den afdøde. En del af kriseberedskabet omfatter et nordisk netværk af psykologer med speciale i behandling af kriseramte. Psykologerne tilbyder krisehjælp til tilskadekomne i udlandet.

SOS International assisterer også pårørende til skadelidte bl.a. ved at booke hotel og arrangere transport af de pårørende til skadelidtes opholdssted. SOS International hjælper også med udbetaling af nødkontanter til rejsende, der har været udsat for f.eks. tyveri eller overfald.

Vejhjælp i udlandet – så er du godt kørende (Det Røde Kort)
Med en bil-kaskoforsikring hos Det Faglige Hus Forsikring har du adgang til SOS Internationals assistance i udlandet ved færdselsuheld eller driftstop – se mere her.

Har du brug for akut hjælp på udlandsrejsen?
Hvis du har brug for akut assistance på udlandsrejsen, kan du kontakte SOS Internationals alarmcentral – døgnet rundt! Du kan ringe på +45 38 48 92 92 eller bruge mail sos@sos.eu.