Installér en rottespærre og undgå rotter

Rotter er et evigt voksende problem, som kan medføre en alvorlig sundhedsfare i byer og på landet. Rotter bevæger sig rundt via kloaksystemer og er derfor de rene bakteriebomber, som kan videreføre alvorlige sygdomme til mennesker. Udover smitterisikoen kan rotter forårsage materielle skader på bygninger, inventar og installationer.

Rottebekæmpelse er vigtig, for rotter formerer sig hurtigt. Hvis du vil slippe for rotter, kan du montere en rottespærre i kloakken. Så kan du holde rotterne ude af boligen og forebygge skader. Vi samarbejder med KloakTek, som er en af Danmarks førende virksomheder inden for bekæmpelse af rotter.

Bestil din rottespærre hos Det Faglige Hus Forsikring

Er du kunde hos os, kan du bestille en rottespærre hos KloakTek til en fordelagtig pris.

Hvad koster det? 

  • Montering af rottespærre koster 2.910 kr. inkl. moms (normalpris 3.115 kr. inkl. moms).
  • Årlig serviceaftale koster 635 kr. inkl. moms.

Serviceaftalen indebærer, at KloakTek sørger for rengøre rottespærren samt teste og udskifte eventuelle defekte dele. Denne service skal du selv betale for. Vi anbefaler, at du tilmelder dig en serviceaftale.

Du bestiller din rottespærre på Min side.

Bestil en rottespærre

Hvad er en rottespærre?

En rottespærre kan minimere risikoen for, at rotter trænger ind i din bolig. Rottespærren består af to klapper, som placeres i kloakledningen. Alle rottespærrer har åben bund, så der ikke opstår hindringer i bundløbet af din brønd. Rottespærren har et aftageligt, vendbart spjæld, så den kan monteres i både tilløbs- og afløbssiden.

Hvem er KloakTek?

KloakTek har mange års erfaring med bekæmpelse af rotter, som de udfører på en miljøvenlig og effektiv måde for kunder i hele landet.

KloakTek er en af Danmarks førende virksomheder inden for rottebekæmpelse. Desuden er de autoriseret kloakmester og medlem af Kloakmestrenes TV inspektion.

Læs mere i KloakTek’s brochure her.

Er din bolig korrekt forsikret?

For at få dækket skader forvoldt af skadedyr kræver det, at du har tegnet en udvidet husdækning.

Læs mere

Få flere tips

Vi har samlet en række tips og gode råd til, hvordan du kan forebygge rottebesøg i din bolig.

Læs mere