Få tryghed i hverdagen med en skræddersyet Husforsikring

Dit hjem danner de afgørende rammer om dit liv. Det er derfor vigtigt at have den rigtige husforsikring, som passer til din hverdag. Med en husforsikring hos Det Faglige Hus Forsikring er du og din familie i trygge hænder. Vi yder økonomisk tryghed og hurtig skadesbehandling.

Husforsikringen dækker, hvis dit hus får skader i tilfælde af brand, kortslutning, storm, skybrud m.m. Du kan skræddersy din forsikring ved at tilvælge en række dækninger, så den passer til din husstands behov.

Ved akutte skader har vi en taksator ved telefonen døgnet rundt. Vi står altid klar med gode råd og vejledning om, hvordan du bedst passer på din villa, dit parcelhus eller dit rækkehus.

Vi er altid klar til at hjælpe og vejlede dig, så husforsikringen passer til dine ønsker.

Pia Golsche Knappe / Kundedirektør

Hvad indeholder Husforsikringen?

Brand og brandskader
 • Dækker ved skader, der opstår som følge af brand, lynnedslag, eksplosion og kortslutning i husets faste installationer og hårde hvidevarer.
 • Dækker følgeskader fra brand, f.eks. vandskade efter slukningsarbejde.
 • Dækker din ejendom – dvs. dit hus og evt. andre bygninger som er nævnt i din police. Gælder også drivhus (ekskl. glas), flagstang, nedgravet svømmebassin m.m.
Tilvalg - hvis du vil være bedre dækket
Anden bygningsskadedækning
 • Dækker skader opstået ved tyveri, hærværk, storm, sky- og tøbrud, frostsprængninger af rør og røranlæg og andre pludselige skader.
   
 • Tilvalgsdækningen indeholder også en ansvarsdækning, hvis du som husejer (eller bruger af ejendommen) er erstatningsansvarlig for skader på andre og deres ejendele.
   
 • Desuden får du dækning til retshjælp i forbindelse med private retstvister.
Udvidet husdækning
 • Dækker tyveri, hærværk og påkørsel af haveanlæg, skader forvoldt af skadedyr (rotter, mus og mår), mekaniske funktionsfejl i de faste elektriske installationer og byggematerialer til ombygning.
   
 • Dækningen omfatter også kosmetiske forskelle, hvor du får dækket 60% af udgifterne til reparation af kosmetiske forskelle efter en dækningsberettiget skade. F.eks. forskelle i badeværelsesgulv efter en rørskade.
Udvidet vandskade

Dækker hvis vand trænger ind i huset på grund af andet end sky- eller tøbrud, f.eks. opstigning af grundvand- eller kloakvand i kælderen, fygesne fra lofter eller vandtab relateret til en dækningsberettiget skade på rør- og stikledningsdækningen.

Svamp- og insektskade

Dækker svampe- og insektangreb på ejendommens træværk, så træet er nedbrudt eller har forringet bæreevne.

Rådskade

Dækker de skjulte bygningsdele, som det ikke har været muligt for dig at vedligeholde.

Udvidet rådskade

Dækker rådangreb på vinduer og døre, udestuer og vinterhaver, beklædning på beboelsesbygninger samt bærende konstruktioner i garage, carport og udhus. 

Rørskade

Dækker reparation og udgifter til sporing af utætheder i skjulte vand-, varme-, gas-, olie- og afløbsrør samt el- og varmekabler i ejendommen.

Stikledningsdækning

Dækker skader på udvendige strømledninger i jorden til vand-, varme-, gas-, olie- og afløbsrør samt el- og varmekabler, som forbinder ejendommen til hovedledningen i vejen.

Fakta og betingelser - hvis du vil vide endnu mere

Her kan du få styr på alle detaljer i husforsikringen:

Er du eksisterende kunde fra før 1. februar 2021, kan du have en tidligere udgave af forsikringsbetingelserne, hvilket vil fremgå af din police. Disse kan du se her.

Vil du høre mere?

Vi tilpasser forsikringsløsningen til dit behov.
Udfyld formularen, så ringer vi til dig.

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hos Det Faglige Hus Forsikring passer vi godt på dine oplysninger. Se hvordan vi bruger dine oplysninger her

Værd at vide

Kan jeg tegne en ejerskifteforsikring hos Det Faglige Hus Forsikring?

Vi kan desværre ikke tegne en ejerskifteforsikring. Vi henviser til, at du efterspørger et tilbud på en ejerskifteforsikring hos din ejendomsmægler.

Hvordan skifter jeg mine forsikringer til Det Faglige Hus Forsikring?

Det klares hurtigt og nemt i 3 step:

1) Vi gennemgår dine forsikringsbehov sammen.
2) Vi sender dig et forsikringstilbud, som du accepterer.
3) Vi opsiger dine gamle aftaler og tilmelder dig betalingsservice, hvis du ønsker det.

Er det muligt at få en samlerabat på forsikringer?

Vi giver 15% i rabat, hvis du samler dine privatforsikringer hos Det Faglige Hus Forsikring. Det kræver, at du kombinerer din indboforsikring med 2 af følgende forsikringer:

Akut brug for hjælp. Ældre dame.

Brug for hjælp her og nu?

Ved en akut skade kan du have brug for hjælp med det samme. Derfor kan du døgnet rundt få fat på vores taksatorer. Kontakt os på tlf. 73 40 41 49.

Læs mere