Vær godt forsikret i dit ungdomsliv

Er du under 18 år og startet i dit første fuldtidsjob eller elevuddannelse? Eller måske er du flyttet hjemmefra, begyndt på en uddannelse eller skal ud at rejse i dit sabbatår? Uanset hvor du står, så har du brug for en forsikringsløsning, der dækker, hvis du kommer til skade. Det er vigtigt, at du kontakter os, hvis en af overstående scenarier bliver aktuelt for dig. Så kan du få en god start på ungdomslivet og slippe for bekymringerne.

Hvis dine forsikringer ikke er tilpasset i forbindelse med en livsændring, risikerer du, at du er enten over- eller underforsikret, når du pludselig en dag har brug for din forsikring.

Ulykkesforsikring

Med en ulykkesforsikring er du sikret økonomisk tryghed i hverdagen i tilfælde af, at du kommer til skade ved en dækningsberettiget ulykke.

Hvis du er under 18 år, vil du være omfattet af din børneulykkesforsikring, men hvis du f.eks. har fået et fuldtidsarbejde eller har fået en elevplads, er det vigtigt, at du kontakter os, så din forsikring kan blive omtegnet til en voksenulykkesforsikring. Din ulykkesforsikring skal desuden passe til den jobtype og det erhverv, som du arbejder inden for.

Hvis forsikringen ikke er blevet justeret siden du f.eks. gik i folkeskole, kan du risikere, at invaliditetssummen bliver nedsat ved en arbejds- eller fritidsulykke, som giver dig varige mén. Ulykkesforsikringen kan tilpasses med dækninger efter dine behov, så du er dækket, mens du er på arbejde eller studerer – du kan f.eks. tilvælge strakserstatning.

Læs mere om ulykkesforsikring

Rejseforsikring

Med en rejseforsikring har du en ekstra tryghed i rygsækken, hvis du skal ud at rejse. Rejseforsikringen kan dække udgifter forbundet med sygdom eller skade, hvis du kommer til skade på din rejse. Det kan f.eks. være hjemtransport, erstatningsferie, ødelagte feriedage, skade på feriebolig eller evakueringsdækning.

Hvis du holder sabbatår og f.eks. skal ud at rejse i en længere periode eller på udveksling i udlandet i dit uddannelsesforløb, er det en god idé at have en rejseforsikring med i bagagen.

Som udgangspunkt dækker vi op til 30 dages rejse, men det kan udvides til 60 dage. Vær opmærksom på, at rejsen ikke må være arbejdsrelateret, da det kræver en særskilt rejseforsikring.

Læs mere om rejseforsikring

Indboforsikring

Med en indboforsikring er dit indbo dækket, hvis der opstår skader. Dit personlige erstatningsansvar er også dækket, hvis du forvolder skader på andres ting.

Skal du flytte hjemmefra for første gang, så dækker dine forældres indboforsikring, indtil du fylder 21 år, medmindre du bor sammen med andre (f.eks. en roommate eller kæreste). Hvis du bor med andre, før du er fyldt 21 år, skal der en særskilt indboforsikring til.

Du vælger selv indbosum til din indboforsikring. Indbosummen er den samlede værdi af dit indbo. Det gælder f.eks. sko og tøj, møbler, elektronik, cykel osv. Det er vigtigt, at du har en dækkende indbosum, da det kan have stor betydning for en erstatning, hvis du er underforsikret.

Læs mere om indboforsikring

Book et onlinemøde

Book et onlinemøde, når det passer dig bedst. På onlinemødet får du gennemgået dine forsikringsmuligheder ansigt til ansigt med en af vores dygtige rådgivere.

For du skal have en skræddersyet forsikringsløsning efter dine behov.

Book onlinemøde