Sammensæt din forsikring, så den passer til dig og din bil

Vi ved, at frihed er en stor del af det at eje en bil. Derfor får du hos Det Faglige Hus Forsikring en fleksibel bilforsikring, som indeholder fri kilometer. Vi tilbyder bilforsikring til benzin- og dieselbiler samt elbiler, hybridbiler og plug-in hybridbiler.

Din bilforsikring beregnes altid ud fra din alder og anciennitet. Det Faglige Hus Forsikring har gode løsninger både til de unge og de erfarne. Uanset din alder, din biltype og din erfaring får du en bilforsikring uden bonustab ved skader. Så er du godt på vej.

Vi tilbyder to løsninger til din bilforsikring:

Ansvars- og kaskodækning

Vil du passe godt på din bil, så skal du vælge bilforsikring med ansvars- og kaskodækning. Med kaskodækning får du forskellige fordele, f.eks. dækning af skader på din bil ved uheld, gratis reparation af stenslag (dog ikke rudeskift), redning og vejhjælp i udlandet. Derudover kan du tilvælge autohjælp, ekstraudstyrsdækning m.m., så din bilforsikring passer til dine behov.

Ansvarsdækning

Du kan også nøjes med at vælge den lovpligtige ansvarsforsikring, som vi kalder bilforsikring med ansvarsdækning. Den dækker for skader, du forvolder på andre og deres ting. Valg af denne inkluderer ikke kaskodækning på din egen bil.

Fordelene ved vores bilforsikring er, at du får fri kilometer og frit værkstedsvalg i Danmark. Det giver frihed i hverdagen.

Pia Golsche Knappe / Kundedirektør

Hvad indeholder Bilforsikring med ansvars- og kaskodækning?

Ansvar

Dækker de skader, du forvolder med din bil på andre mennesker samt deres ting og køretøjer. Denne forsikring er lovpligtig.

Førerulykke

Dækker varigt mén eller dødsfald til bilens fører ved et solouheld.

Skader på din bil (Kasko)
 • Dækker skader på din bil ved påkørsel, brand, tyveri m.v. Både fastmonteret og afmonteret almindeligt udstyr er forsikret.
 • Særligt udstyr som bilradio, biltelefon, letmetal fælge er dækket op til et vist fast beløb, der reguleres én gang årligt (kan udvides med tilvalgsdækning).
 • Størrelsen på din selvrisiko kan du selv være med til at bestemme, når du tegner forsikringen.
Reparation af stenslag i bilens ruder

Dækker reparation af stenslag i bilens ruder, uden at der opkræves selvrisiko. Er et rudeskift nødvendigt, opkræves den sædvanlige selvrisiko (eller reduceret selvrisiko, hvis der er tilvalgt udvidet glasdækning).

Redning og vejhjælp i udlandet
 • Dækker reparation eller hjemkørsel ved skader i udlandet og indeholder en redningsforsikring via SOS-international (Det Røde Kort).
 • Dækker transport af din bil – enten til et værksted i udlandet, hvor du befinder dig, eller transport af bilen hjem, så du kan fortsætte din rejse/ferie.
 • Redningsforsikringen varetages af SOS-International.
Retshjælp

Dækker dine udgifter til retshjælp, hvis en uenighed skal afklares ved retten.

Tilvalg - hvis du vil være bedre dækket
Udvidet glasskadedækning

Dækker skader på bilens ruder, spejlglas, lygteglas inkl. nødvendig udskiftning. Hvis panoramatage og soltage er inkluderet, vil det fremgå af dine forsikringsbetingelser. Der er også en reduceret selvrisiko 696 kr. (2023) på skader omfattet af udvidet glasskadedækning.

Bilafsavn

Hvis du kører meget, skal du vælge Bilafsavn. Det giver dig en kontant erstatning til leje af bil, hvis din bil skal repareres ifm. en kaskoskadeforsikring, en totalskade, eller hvis bilen har været udsat for tyveri. 

 • Ved kaskoskader udgør dækningen 696 kr./dag (2023-indeks), dog højst i 10 dage. 
 • Ved totalskade udgør dækningen et fast større engangsbeløb. 
 • Ved tyveri udgør dækningen 696 kr./dag (2023-indeks), dog højst i 33 dage, eller indtil du modtager erstatning for tyveri af bilen.
Autohjælp

Dækker, hvis din bil f.eks. ikke kan starte, er punkteret, skal bugseres til værksted, eller løber tør for brændstof. Læs mere

Ung-bilist dækning (for dit eget barn)

Med en Ung-bilist dækning får du ikke forhøjet selvrisiko ved udlån af bil til den unge bilist. Bilisten kan optjene anciennitet via din bilforsikring. 

For Ung-bilist dækning gælder følgende:

 • Unge mellem 17 og 24 år
 • Den unge bilist må ikke være ejer eller fast bruger af bilen
 • Forældre skal være elitebilister
Fakta og betingelser - hvis du vil vide endnu mere

Her kan du få styr på alle detaljerne i bilforsikringen:

Er du eksisterende kunde fra før 1. februar 2021, kan du have en tidligere udgave af forsikringsbetingelserne, hvilket vil fremgå af din police. Disse kan du se her.

Hvad indeholder Bilforsikring med ansvarsdækning?

Ansvar

Dækker de skader, du laver med din bil på andre mennesker samt deres ting og køretøjer. Denne forsikring er lovpligtig.

Førerulykke

Dækker varigt mén eller dødsfald til bilens fører ved et solouheld.

Tilvalg - hvis du vil være bedre dækket
Autohjælp

Dækker, hvis din bil f.eks. ikke kan starte, er punkteret, skal bugseres til værksted, eller er løbet tør for brændstof. Læs mere

Ung-bilist dækning (for dit eget barn)

Med en Ung-bilist dækning får du ikke forhøjet selvrisiko ved udlån til den unge bilist, ligesom den unge bilist kan optjene anciennitet via din bilforsikring.  

For Ung-bilist dækning gælder følgende: 

 • Unge mellem 17 og 24 år
 • Den unge bilist må ikke være ejer eller fast bruger af bilen
 • Forældre skal være elitebilister
Fakta og betingelser - hvis du vil vide endnu mere

Her kan du få styr på detaljerne i bilforsikringen:

Er du eksisterende kunde fra før 1. februar 2021, kan du have en tidligere udgave af forsikringsbetingelserne, hvilket vil fremgå af din police. Disse kan du se her.

Vil du høre mere?

Vi tilpasser forsikringsløsningen til dit behov.
Udfyld formularen, så ringer vi til dig.

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hos Det Faglige Hus Forsikring passer vi godt på dine oplysninger. Se hvordan vi bruger dine oplysninger her

Værd at vide

Hvad gør jeg, hvis jeg har fået en skade?
 • Hvis skaden sker, så husk at få modpartens navn og registreringsnummer – tag gerne billeder af stedet og skaden – og noter navn og telefon på evt. vidner.
 • Herefter skal du anmelde din skade på tlf. 73 40 41 49 – så hjælper vi dig hurtig videre. De fleste bilskader behandler vi inden for 24 timer.
Hvordan får jeg 15% i samlerabat?

Du får 15% i rabat på dine samlede privatforsikringer, hvis du kombinerer din indboforsikring med 2 af følgende forsikringer:

Hvordan skifter jeg forsikringsselskab til jer?

Det er nemt klaret i 3 step:

1) Vi gennemgår dine forsikringsbehov sammen.
2) Vi sender dig et forsikringstilbud, som du accepterer.
3) Vi opsiger dine gamle aftaler, og tilmelder dig betalingsservice, hvis du ønsker det.

Skal du forsikre din elbil?

Med Det Faglige Hus Forsikrings bilforsikring til el-, hybrid- eller plug-in hybridbil er du godt dækket.

Som ejer af en af disse biler har du andre udfordringer og bekymringer end bilister, som kører i benzin- eller dieseldrevne biler. Derfor kan Det Faglige Hus Forsikrings bilforsikring til el- og hybridbiler skræddersyes, så den opfylder dine behov, og du kan køre sikkert afsted.

Læs mere

Har du fået en glasskade på din bil?

Har du fået en glasskade og har du en kaskoforsikring på din bil kan du anmelde skaden direkte hos en af vores samarbejdspartnere, Dansk Bilglas eller Carglass, der samtidig ordner alt papirarbejdet for os.

Book tid hos Dansk Bilglas Book tid hos Carglass