Vær godt dækket, hvis ulykken skulle ske

Alle kan være uheldige, og hvis uheldet nu skulle ske, er det godt at være forsikret. En ulykkesforsikring hos Det Faglige Hus Forsikring giver dig tryghed. Den dækker, hvis du kommer ud for en ulykke, som medfører varige mén.

Ved valg af ulykkesforsikring, skal du tage stilling til, om du vil tegne en heltidsulykkesforsikring, der gælder hele døgnet eller en fritidsulykkesforsikring, som dækker ved skader i fritiden. Begge forsikringer giver dig erstatning for varigt mén allerede ved 5% méngrad, samt dækker udgifter til helbredende behandling ved en fysioterapeut eller kiropraktor for skader som følge af ulykken. Valget er dit – vi tilpasser forsikringen til dine behov.

Har du husket dit barns ulykkesforsikring?

Vi tilbyder også at forsikre dit barn. For dit barn skal egen børneulykkesforsikring. Læs mere her.

Det er ofte hjælpen bagefter, som er afgørende for, at du kommer godt videre. Vi er her for at hjælpe dig godt videre.

Pia Golsche Knappe / Kundedirektør

Hvad indeholder Ulykkesforsikringen?

Heltids- eller fritidsulykke
 • Heltidsulykkesforsikring dækker hele døgnet, uanset om du kommer til skade på arbejdspladsen, i hjemmet, ved frivilligt arbejde eller vennetjenester. Den udbetales, hvis du kommer til skade i forbindelse med dit arbejde, også selv om du får erstatning fra en arbejdsplads.
 • Fritidsulykkesforsikring dækker, hvis du kommer ud for en ulykke i din fritid. Hvis du arbejder minimum 30 timer om ugen og er dækket af en arbejdsskadeforsikring i arbejdstiden, kan en fritidsulykkesforsikring være nok for dig. Du skal dog være opmærksom på, at du ikke er dækket af denne forsikring ved f.eks. forenings- og klubarbejde, eller hvis du hjælper din nabo, familie eller venner, uanset om det er lønnet eller ej.
Invaliditetsdækning
 • Vi fastsætter en invaliditetssum sammen med dig. Invaliditetssummen afgør størrelsen på din erstatning, hvis du får et varigt mén eller bliver invalid pga. en ulykke.
 • Varigt mén eller invaliditet er permanente helbredsmæssige skader, som forringer din livskvalitet pga. gener, smerter eller psykiske mén. Méngraden fastsættes ud fra en vejledende tabel, som Arbejdsmarkedets Erhvervsforsikring har udarbejdet. Erstatningen for det varige mén fastsættes dermed ud fra den medicinske invaliditet. Denne fastsættelse sker på baggrund af lægeerklæringer, som er udfærdiget sammen med dig og en læge.
 • Ulykkesforsikringen kan tegnes med en méngrad fra 5% – og du får som udgangspunkt dobbelterstatning fra 30% varigt mén.
Tandskadedækning

Dækker dine tandskader, hvis de er opstået pga. en dækningsberettiget ulykke (Forsikringen omfatter dog ikke tyggeskader).

Behandlingsudgifter

Dækker rimelige og nødvendige udgifter til behandling ved fysioterapeut eller kiropraktor (efter lægelig vurdering). Udgifter hertil betales indtil din tilstand lægeligt anses for stationær, men maks. til méngraden er fastsat, og aldrig mere end til 1 år efter ulykkesdagen.

Tilvalg - hvis du vil være bedre dækket
Farlig Sport

Dækker risikofyldt sport og aktiviteter, hvor det anses, at risikoen for ulykke er højere end ved almindelige sportsgrene. Tilvalget dækker:
 

 • Træning og deltagelse i motorløb
 • Boksning, selvforsvar og kampsportsgrene
 • Bjergbestigning, bjergklatring, rappelling
 • Faldskærmsudspring, paraglidning, hanggliding, parasailing
 • Elastikspring
 • Dykning
 • Drage-, svæve-, og ultralightflyvning
 • Fritidspilot
 • Rafting
   

Farlig sport er en tilvalgsdækning, som forudsætter, at du også har en invaliditetsdækning. Tilvalget dækker ikke ved dødsfald, og dækker ikke tandskader som er opstået i forbindelse med boksning, selvforsvar og kampsport.

Dækning ved død

Dækningen tilfalder nærmeste pårørende, medmindre andet er valgt. Dødsdækningen udbetales kun, hvis det er sket på baggrund af en ulykke.

Krydsulykke

Hvis du ikke er gift, kan du tilvælge en krydsulykkedækning, hvis du ønsker, at dødsdækningen skal tilfalde din samlever.

Fakta og betingelser - hvis du vil vide endnu mere

Her kan du få styr på detaljerne i ulykkesforsikringen:

Er du eksisterende kunde fra før 1. februar 2021, kan du have en tidligere udgave af forsikringsbetingelserne, hvilket vil fremgå af din police. Disse kan du se her.

Vi anbefaler at tegne en heltidsulykkesforsikring, der giver dig dækning hele døgnet. Så er du tryg, hvis du kommer ud for et ulykkestilfælde, uanset om det er på arbejdet eller derhjemme.

Susanne Ellborg / Skadechef, personskade

Vil du høre mere?

Vi tilpasser forsikringsløsningen til dit behov.
Udfyld formularen, så ringer vi til dig.

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hos Det Faglige Hus Forsikring passer vi godt på dine oplysninger. Se hvordan vi bruger dine oplysninger her

Værd at vide

Hvor og hvornår dækker min ulykkesforsikring?

Forsikringen dækker hele verden (maks. 2 år ved rejser og ophold uden for Danmark).

Du vælger, om du vil have en heltidsulykkesforsikring eller en fritidsulykkesforsikring.

Husk at tilvælge en børneulykkesforsikring til dit barn.

Kan jeg få en samlerabat?

Ja, vi giver 15% i rabat, hvis du kombinerer din indboforsikring med 2 af følgende forsikringer:

Hvordan overfører jeg mine forsikringer til Det Faglige Hus Forsikring?

Det er hurtigt og nemt klaret i 3 step:

1) Vi gennemgår dine forsikringsbehov sammen.
2) Du får et forsikringstilbud af os, som du accepterer.
3) Vi klarer resten: Vi opsiger dine gamle aftaler – og tilmelder dig betalingsservice, hvis du ønsker det.

Husk at forsikre dit barn

Med en børneulykkesforsikring er dit barn dækket hele døgnet, også i skolen og på fritidsjobbet.

Læs mere

Fri adgang til online lægehjælp

Har du din indboforsikring hos Det Faglige Hus Forsikring kan du nu gå til lægen hjemmefra med Hejdoktor lige ved hånden. 7 dage om ugen. Det er en ekstra skadesforebyggende fordel, som giver tryghed i en travl hverdag, uden at det koster dig ekstra. Samtidig slipper du for lange telefonkøer og ventetid i venteværelset.

Læs mere