Samarbejdspartnere

Vi samarbejder med forskellige partnere for at sikre, at du får den bedste forsikringsløsning. Herunder finder du en oversigt over vores samarbejdspartnere, og hvordan de kan hjælpe dig.

 • Forenede Gruppeliv
  Forenede Gruppeliv er ejet af flere pensionsforsikringsselskaber. De udbyder en række forskellige personforsikringer som f.eks. dødsfaldsdækning, ægtefælledækning og kritisk sygdom. Se mere om dine muligheder i forhold til priser og dækning her.
 • Carglass
  Carglass er førende inden for reparation og udskiftning af bilglas. Du vælger selv, om Carglass skal komme til dig, eller om du vil ind på et af deres værksteder. Book en tid.
 • Dansk Bilglas
  Dansk Bilglas er landets ældste og største virksomhed indenfor stenslags-reparation og rudeskift. De har 25 afdelinger fordelt i hele landet og mobilservice med mere end 30 biler. Book en tid.
 • Dansk Sundhedssikring
  Dansk Sundhedssikring er den største udbyder af sundhedsforsikringer i Danmark. De tilbyder bl.a. hospitalsbehandling og speciallæge, fysiske behandlinger samt behandling ved psykiske udfordringer.
 • Ekstern skadeservice
  Vi samarbejder med forskellige skadeservicefirmaer, som er med til at sikre, at du får hurtig hjælp i tilfælde af en brand-, storm, vandskade eller anden skade.
 • Hejdoktor
  Med Hejdoktor kan du få online lægehjælp, uanset hvor og hvornår. Hejdoktor tilbyder lægefaglig rådgivning, mulighed for at forny recepter og svarer på spørgsmål via videokonsultation eller mail, 7 dage om ugen. Læs mere.
 • KloakTek
  KloakTek kan bl.a. tilbyde totalløsninger inden for rottebekæmpelse, kloak- og entreprenørarbejde. De kan hjælpe med at forebygge og bekæmpe rotter i og omkring boligen. Læs mere.
 • Meta Trak
  Meta Trak tilbyder avanceret og professionel tracking til køretøjer. På den måde øger det sikkerheden og sandsynligheden for, at køretøjet bliver fundet igen i tilfælde af tyveri. Bestil tracking via os. Læs mere.
 • SOS International
  SOS International er en af de førende organisationer i Norden, som hjælper kunder i hele verden, døgnet rundt ved tilskadekomst, bagageforsinkelse osv. Vi samarbejder med SOS International på vores rejse- og afbestillingsforsikringer – det giver dig ekstra sikkerhed både før, under og efter rejsen.
 • SOS Dansk Autohjælp
  SOS Dansk Autohjælp er en af de største redningsorganisationer i Danmark med 45 lokationer i hele landet. SOS Dansk Autohjælp assisterer og hjælper, hvis uheldet sker med køretøjet. De har mere end 350 specialbyggede redningskøretøjer, som køres af rutinerede autoreddere. Med samarbejdet kan vi tilbyde autohjælp til vores bilforsikring. Med kaskodækning er der i udlandet redningshjælp via det røde kort. Derudover kan du tilkøbe autohjælp i Danmark. Læs mere.
 • Taksatorringen  
  Taksatorringen er en landsdækkende taksatororganisation, som opgør skader på motorkøretøjer og andre trafikmidler for 28 forsikringsselskaber i Danmark. Vi samarbejder med Taksatorringen omkring skader på motorkøretøjer, så vi sikrer, at opgørelsen bygger på stor erfaring, og at skaderne bliver opgjort professionelt og præcist.
 • Tenerity / ID Protection Service
  Tenerity / ID Protection Service vejleder og hjælper kunder, som har været udsat for identitetstyveri, svindel og misbrug af personlige oplysninger. De hjælper desuden inden for web clean-up og cyberalarm. Læs mere.
 • Verisure
  Verisure er Europas førende alarmselskab, som i mere end 30 år har tilbudt professionelle alarmsystemer til private og virksomheder. Læs mere.
 • Unisecure
  Unisecure tilbyder DNA-mærkning til private og erhverv til forebyggelse og efterforskning af tyveri. Det er en ekstra tryghed i hverdagen. Læs mere.
 • 4Fire
  4Fire er udbyder af brandslukningsudstyr til private og erhverv. Vi har en samarbejdsaftale, så vores kunder kan få gode priser, når de skal forebygge brand i hjemmet med f.eks. røgalarm og brandslukker. Læs mere.

Book et onlinemøde

Book et onlinemøde, når det passer dig bedst. På onlinemødet får du gennemgået dine forsikringsmuligheder ansigt til ansigt med en af vores dygtige rådgivere.

For du skal have en skræddersyet forsikringsløsning efter dine behov.

Book onlinemøde